Ви є тут

Новини

12.03.2024
«Весна» – нова серія футлярів Acropolis з улюбленими символами України. Принесуть в життя тепло, радість і достаток!

Весна – це символ нового початку та переродження, пробудження всього живого із зимової сплячки та активації життєвої енергії людей, тварин і рослин. З давніх-давен український народ з особливим трепетом ставився до цієї пори року. Закладаючи позитивні емоції та сподівання, слідували приказці: «Весною сій - осінню збереш».

12.03.2024
Море позитивних емоцій та приємних миттєвостей! Український виробник «Acropolis» на МІО 2024.

Друзі, давайте разом згадаємо найцікавіші моменти оптичної виставки, що відбувалась в Києві 29.02.24 та 01.03.24.

Раді були бачити усіх, хто завітав. Ми дуже готувались і привезли нову серію футлярів під назвою «Весна». Виконані нашими майстрами з любов’ю до рідної землі та її культури. Кожен прикрашений малюнком з улюбленими символами України. Лелека, синиця, метелик та сонечко неодмінно принесуть в ваше життя тепло, радість і достаток!

04.01.2024
Молитовники для військових Молись і Служи освячені Блаженнішим Святославом, Главою УГКЦ. Випущений за підтримки українських виробників Ренесанс та Акрополіс

З благословення Блаженнішого Святослава до Різдвяних та новорічних свят вийшов друком ІІ тираж Молитовника українського воїна «Молись і Служи!», підготовлений Департаментом військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, за благодійної підтримки львівських компаній-виробників “Акрополіс” та “УП Ренесанс”.

Це видання особисто освячене Блаженнішим Святославом, Отцем  і Главою Української греко-католицької Церкви!

05.12.2023
Новинка!!! Набір аксесуарів для окулярів: Чохол + Шнурочок для оправ. 100% натуральна шкіри

Підготовка до наступного сезону в розпалі. Пропонуємо Вам першу з новинок 2024року.

Гарне рішення для роботи та дому! Оригінальний набір аксесуарів для окулярів з натуральної шкіри Crazy Horse. В комплекті - шкіряний футляр та шнурочок для оправ. Усе виготовлено на виробництві ACROPOLIS у Львові.

27.10.2023
Виробник ACROPOLIS презентує Україну на оптичній виставці у Польщі!

Ми у Познані, Польща - Targi optyczne OPTYKA 2023 - Poznan, 20-22 жовтня 2023. Це найбільша ділова зустріч оптичної індустрії. Тут спеціалізовані оптики, виробники, дистриб'ютори, науковці та власники салонів оптики зустрічаються, щоб дізнатися про нові тенденції, продукти, можливості - обговорити їх і укласти нові контракти.

Чудова локація та гарні павільйони, а Липова алея між павільйонами вартує окремої уваги.  

10.10.2023
Вперше на Silmo (Paris) 2023 український виробник - ТМ «Acropolis»

Компанія «Акрополіс», найбільший український виробник футлярів для окулярів, цього року представила свою продукцію на міжнародній оптичній виставці Silmo (29 вересня 2023 - 02 жовтня 2023). Це вперше виробник з України приймав участь у події такого масштабу.

25.09.2023
Унікальні шкіряні та дерев’яні футляри для окулярів ручної роботи Acropolis
Найбільший український виробник футлярів для окулярів, Компанія «Акрополіс», цього року вперше представить свою продукцію на міжнародній оптичній виставці Silmo. З цієї нагоди дизайнери компанії разом з майстринею українського декоративно-орнаментного народного малярства розробили та випустили нову серію «Петриківський розпис» унікальних футлярів для коригуючих та сонцезахисних окулярів. Це ексклюзивні шкіряні та дерев’яні футляри прикрашені живописними малюнками, які вперше можна буде побачити саме на Silmo 2023.
28.08.2023
Acropolis (Україна) на виставці Silmo 2023 Paris | France

Ну що...   Підходьте до нас, будемо робити селфі. Працюємо далі і стараємось хоч деколи усміхатись.

Місце зустрічі:

Paris Nord Villepinte. 29 вересня - 2 жовтня.   

Акрополіс.  Хол #7 стенд С 304

 

21.07.2023
Молитовник воїна Православна Церква України при підтримці ТМ Acropolis

«Молитва – це велика зброя, невичерпний скарб, багатство, що ніколи не зміліє, спокійне пристановище, несхитний затишок і корінь незліченних благ…»

Святитель Іоан Золотоустий

Завдяки благодійній допомозі компаній “Акрополіс” та “УП Ренесанс” за безпосередньої участі відділу дизайну Акрополіс, Православна Церква України видала «Молитовник Військовослужбовця».

28.06.2023
Акрополіc вітає україніців з Днем Конституції України

Вітаємо усіх з Днем Конституції України! Святом свобод, рівності та справедливості!

Нехай Українська Конституція залишається вічною гарантією нашої незалежності, національної самосвідомості та демократії.

Бажаємо перемоги та процвітання Україні, а громадянами - почуватися впевнено, самореалізованими та повноправними в своїй країні!

Велика повага та щира подяка ЗСУ за наш захист та можливість працювати над розвитком та зміцненням української державності!